Мда…ако накой не знае БТК ADSL не зависи от времето…стига да не вали сняг.
Събудих се на 2ри сутринта без нет… веднага звъннах на вълшебния телефон 0700 17111, но даваше заето. Положението беше аналогично и през следващите 24 часа.
Това, като се замисля беше чудесно…не ми се разговаряше със служителите от поддръжката. Винаги успяват да ме вбесят с безумните си инструкции/обяснения и т.н. Явно ме вземат за малоумен.
На 3ти към обяд поддръжката заработи и една служителка ми обясни, че имат проблеми в цяла България. Не можа да ми каже кога ще бъдат отстранени…и така до днес сутринта…Близо 2 денонощия без нет.
Пак ще се пишат жалби и клиентски оплаквания…

…и все пак ситуацията мина леко.
Разглеждайки старите жалби и протоколите от поддръжката, предния път съм нямал нет над месец – от 25.07.2007 до 03.09.2007. Това, че си платих таксата за този месец не е от значение – поне за великата компания БТК, която си мисли, че безнаказано и целенасочено може да потъпква правата на абонатите си. Дори не ми отговориха на оплакването в установения от закона едномесечен срок…след като изтече се обадих отново на поддръжката и жената ми каза, че жалбата ми още не била разгледана…
No Comment. Слабо ме интересуват причините за липсата на интернет. Този път копия от жалбата ще бъдат изпратени до Комисия по регулиране на съобщенията и Комисия за защита на потребителя.

Към тази публикация има 50 коментара.

 1. Gravatar dido BULGARIA
  06 яну 08
  5:25 PM

  И аз съм на ADSL и също нямах нет на 2-ри, но не повече от 2-3 часа.
  Понякога не тръгва докато не рестартираш модема, но при теб може да е било повече време.

 2. Gravatar Иван BULGARIA
  06 яну 08
  5:46 PM

  Имаше сериозен проблем във Варна, който не са успели да овладеят. Явно предоставянето на качествена услуга и бързото отстраняване на проблеми не са им приоритети.

 3. Човек, аз повече от 3 дни нямах нет. Освен това, нямах твоя късмет да се свържа с helpdesk, като първо даваше заето, а после нямало свободен оператор… и така докато RESET модема, след което имах нет…

 4. Gravatar Иван BULGARIA
  08 яну 08
  12:19 AM

  Първото нещо, което трябва да направиш като спре нета е да ресетнеш модема.
  Подобни ситуации са недопустими, но за съжаление често изпадаме в такива. Във Варна техническа поддръжка от страна на БТК практически няма.
  Последното е информация от техен служител.

 5. Gravatar venko BULGARIA
  13 яну 08
  10:16 AM

  Сега и моя нет е така. Не че нямам интернет, но е много слаб. Нито филм мога да сваля нито нищо. Просто не знам…нета ми е така вече четвърта седмица и като се свържа с БТК ми казват, че има проблем в цяла бг. Нито казват кога ще бъде отстранен проблема нито нищо. Пълни идиоти са БТК.

 6. Gravatar Иван
  13 яну 08
  10:47 AM

  Последните няколко дни скоростта и при мен е много зле. Ще видим докога ще ги изтрая. Поведението им на монополист не ми допада.

 7. Gravatar venko BULGARIA
  13 яну 08
  3:00 PM

  Просто не знам вече…омръзна ми с тоя нет. Нито ни съобщават до кога ще е така нито нищо. Тегля с 30-40к. Една песен не мога да си сваля – пълни загубеняци.

 8. Gravatar venko BULGARIA
  14 яну 08
  4:03 PM

  Знае ли някой кога ще оправят нета?

 9. Gravatar Ivan BULGARIA
  29 мар 08
  6:19 PM

  Здравейте и от мен ;) … ами аз съм с БТК АДСЛ но проблеми поне до сега няма да не се хваля но… все пак аз си плащам и ако и на мен ми се случи нешо от сорта няма да ги оставя ;) свалям с 115 до 200 КБ/С мисля че не е зле това от мен :) :)

 10. Gravatar frivole
  16 апр 08
  6:04 PM

  Здавейте! При мен сагата с БТК АДСЛ няма край. Техен абонат съм от 2 години и допреди два месеца всичко си беше ОК. Започна се с прекъсване поне един – два път на денонощие – не се оплаквах:), но от две седмици прекъсва през пет минути – не помага нито рестартиране, нито смяна на сплитер … Започвам да звъня на “ удобния “ за потребителите номер в София. Там, естествено, ме въртяха цяла седмица и ме убеждаваха, че няма проблем. После обещаха, че ще пуснат заявка и след два дни ми се обаждат от регионалния офис и пак започват разпитите – лампичката на дсл-а свети ли, колко често прекъсва и т.н. Пак ми беше казано, че ще пуснат заявка и след 12 часа “ техниците “ пристигнаха. Пиша техници в кавички, защото тези господа след час и половина умуване и осане на кабели ми заявиха, че ако искам да имам интернет трябва да отрежат кабелите за телефона и факса !!! И ги отрязоха! Преди да тръгнат казаха, че на другия ден ще дойдат да подменят кабела, но вече трети ден нито те идват, нито мога да се свържа с оператор на 070017111:( Между другото сега нямаме нито телефон, нито интернет, защото той пак си прекъсва. И още нещо аз работя към комисията за защита на потребителя и трябва да ви кажа, че никаква полза няма от тях – само си хабите нервите и мастилото за жалби, защото самият закон за защита на потребителите е написан така, че да защитава търговците

 11. Gravatar Valia
  17 апр 08
  8:40 PM

  Здравейте!…Моля Ви бе хора,не ме отчайвайте така с тоя ADSL. И аз от 2 години съм техен абонат и до преди 10-на дни проблеми не съм имала. Но от тогава не искам да Ви казвам какво чудо е. Нета идва за по час на ден и то с хиляди гимнастики и рестарти. Цяла седмица не успях да се свържа с кьорав оператор на 070017111 дори и в 00.30h. Представяте ли си колко са заети?..Направо да ги съжалиш! Подадох жалба в централния офис на БТК във Варна и сега чакам резултат. Но след всичко, което прочетох тук си направих извода,че такъв явно няма да има…Но със сигурност няма да оставя нещата така и трябва да стигна до някакво разрешение на проблема колкото и нерви да ми коства. Така,че никой не трябва да се предава.Напротив! Трябва да ги накараме тия да си размърдат задниците…
  Че държавата ни е идиотска всички го знаем,но ще си търсим правата.Аман от „смукачи“ на пари!

 12. Gravatar Александър BULGARIA
  23 апр 08
  10:15 PM

  Хммм….БТК ? Не зависи от времето ? Бърз интернет? Знаете ли, забелязах нещо много интересно….2 години и аз ползвам БТК АДСЛ….до скоро нямах проблеми, свързвах се с операторите веднага и всичко се оправяше за нула време, или ми казваха с точност кога ще мога да си използвам интернета. Колко хубаво би било и сега да е така…някак трудно намирам думите, с които да ги нахраня тея плужеци. Интернета спира през няколко часа…ресет на модема – няма ефект….ресет пак….отново няма ефект. Тогава се обаждам на на познатия телефон….а, какво става – никой не се обажда…чакам….а докато чакам – плащам за „удоволствието“…и чакам, защото искам да знам кога ще имам интернета, за който си плащам….и чакам. И се отказвам, все пак не мога да стоя с часове на телефона.Тъкмо затварям и О, ЧУДО!!! Интернета ми дошъл:) Странна история….докато не се повтори това 3-4 пъти….тогава разбрах, че трябва да инвестирам няколко минути на телефончето и после ако съм послушен- ще ми пуснат интернета. Ако имах възможност – нямаше да се колебая и веднага щях да си сменя доставчика, нооооо няма….БТК ФОРЕВЪР :) От Варна съм, не зная дали и другаде е така :) ))) Ами да са живи и здрави и поздрав за цялата им рода…на всички от БТК !!!!

 13. Gravatar юлиан
  25 апр 08
  11:04 AM

  Не знам как да започна но с една дума направо съм отвратен от БТК толкова са нагли и безкруполни .
  Имам проблем с нета от две седмици и никои не взима мерки.
  Непрекъснато звъня на повреди и оттам ме убеждават че всичко е наред но уви аз нямам нет.
  Просто не се лъжете да ползвате техните услуги.
  Това е отврат компания само пари да вземат но да не предлагат нищо.

 14. Gravatar VoIP
  29 апр 08
  7:09 PM

  Като тръгнете да се отказвате, прочетете общите условия и договора, ако не искате да плащате при предаден модем още един месец.

  При мене за един празен месец БТК си взе парите – момчетата и момичетата от бизнес център Гурко лъжат, че предизвестие не е необходимо и после спокойно ви преебават в следващата сметка, в която плащате без да имате даже и модем, върнат с протокол.

 15. Gravatar NV
  30 апр 08
  12:24 PM

  Проблемите им започнаха откакто стартираха новите тарифни/скоростни планове за мен. След като „Супер Любо“ се появи да свири на онази ми ти кухара, интернета на БТК стана повече от трагичен… Ако го използваш за Download надали ще намериш разлика, но за игри, за видео разговори с тези дропове на всеки 5 мин просто е отврат.
  Първият път като се обадих на хелп деск-а им ми казаха : Линията е чиста, просто модема ви се рестартира защото изпълвате уплоуд и даунлоуд канала до максимум … Хайде сега как една онлайн ММОРПГ игра прави това …
  Следващите дни прекарах в опити да се свържа отново с така нареченият хелп център … чаках по 10-15 мин, защото нашето обаждане “ е важно за нас“… Полседният път си направих и експеримент. Набрах телефона, почнах да беля картофи, нараязх ги, изпържих три тигана… всчико ми отне 37 мин а отсрещният „любезен“ глас все така ме уведомчваше, че всичките им служители в момента са заети и да почакам… Сега с „трепет“ очаквам да получа телефонната си сметка…
  Аман от абсурди, за които трябва да плащаме…

 16. Gravatar Даниела
  02 май 08
  8:58 AM

  Аз наистина се вбесявам много на моменти с този ADSL. През последния месец е просто ужасно, в малкото време, което прекарвам у дома, все има някакви проблеми, просто няма интернет. Представям си какво е през целия ден. Звъня постоянно на хелпдеск-а, но само музика и онова безумно съобщение…….как някога ще ме свържат. Дори след 11 ч. вечерта когато звъня, пак не ме свързват. Ами да им имам на бтк хелпдеска, просто са ужасни….Исках да напиша мейл на тези от БТК, ама не може, няма такава компания просто, само телефони са оставили, които никой не вдига и мейл няма, на който да се оплачеш. А, да, сметката….надявам се да не ме изненада за минутите прекарани на отворен телефон, докато слушам онази безумна музика.

 17. Gravatar kalinka
  07 май 08
  4:31 PM

  Току що идвам от БТК в Разград бясна и директно влизам да търся телефон на комисията за защита правата на потребителите. Като прочетох коментариите напълно се отчаях. Ами аз от 1 януари до 21 януари нямах нет. След което вече си играем на криеница с него. Ту го има ту го няма. След няколкократно рестартиране на модема някога идва и това добре ,но в повечето случаи го няма. На посочения телефон 070017111 и тоналното набиране на 4,може да заспиш ако имаш зрави нерви да изслушаш наставленията и музиката за малоумни,защото вероятността да ти се обадят е нула.А виж на тоналното избиране 3 ми се обадиха и ми записаха номерът на телефона като ми обещаха че ще остранят повредатата. Днес обаче се оказа че чак на 30 април има подаден телефон за повреда.Оказа се че и на горещият телефон 080015500 също не могат нищо да направят защото нямам подадена жалба в клона на БТК,КОЯТО ЩЕ СЕ РАЗГЛЕДА В ЕДНОМЕСЕЧЕН СРОК ОТ ПОДАВАНЕТО „И ДА Я НАПИШЕШ НЯМА ДА ТИ Я ПОГЛЕДНАТ ТАКА СИ СТОИ ТУК ЕДНА ОТ ЕДНА СЕДМИЦА“-ТОВА В КАВИЧКИТЕ ГО КАЗА СЛУЖИТЕЛКАТА ОТ БТК КОЯТО МИ ДАДЕ ФОРМУЛЯР ЗА КЛИЕНТСКА ЖАЛБА. И така оправия няма. Бог високо, цар далеко.

 18. Gravatar Иван BULGARIA
  07 май 08
  5:09 PM

  Жалбите действително не се разглеждат и техническа поддръжка няма. Обърнете се директно към Комисия по Регулиране на Съобщенията.

 19. Gravatar SSS
  14 май 08
  12:35 AM

  Нета пак ми се развали уж пьк ми го оправиха.. 4 дни нямах нито едно прекьсване ,от днес пак ми е както преди… Не знам вече ко да направя ще изчакам още няколко дни и ще им изпратя клиентсо оплакване. Ако не ми се обьрне внимание ще си тьрся правата по сьдебен пьт !!! Няма друг изход

 20. Gravatar Борис BULGARIA
  15 май 08
  11:45 PM

  Здравейте :)

  На bTC ADSL съм от малко преди коледа… Имах страшно много проблеми преди да си сменя куция модем с един от по-старите им модеми. От тогава интернета забива веднъж месечно (ако не и на 2 месеца) и след рестарт на модема, интернета върви без проблем. Дори когато почнаха да сменят скоростите пак нямах проблеми. На всичко отгоре има 3 PC-та зад модема.

  А съпорта е съвсем друг проблем… Аз имам достъп до модема и сам си правя ремонта ако нещо не е в ред, поради простата причина че не мога да стоя половин час на телефона за да ми кажат, че тегля много торенти наведнъж (а аз гледам клипчета и се ровя из форуми)…
  Съпорта им е ужасен… нямам думи.

 21. Gravatar Росица BULGARIA
  18 май 08
  10:21 PM

  От ноември 2005 съм абонат на БТК ADSL. До 20 април проблеми нямах с изключение на случаите, когато е имало някакъв общ проблем или спиране на електричеството. В момента, обаче положението е нетърпимо. Това, което се случва си е чиста гавра с абонатите. Нет има наистина, когато те решат да ни го пуснат….само ни заблуждават с рестартирането и ресетването на модемите. Най-любопитното за мен е, че съседите ми са техни абонати от 4 дни и имат хубав сигнал, а аз на мен като на по отрано „вързана“ ми пускат по тяхно осмотрение…..

 22. Gravatar vlado
  19 май 08
  8:34 PM

  Аз съм от Варна, клиент на БТК съм от 2005г.
  Всичко беше наред докато не вдигнаха скороста от 2мб на 9мб и интернета ми изчезва и се появава когато си поиска, има 10 мин – после няма……рестарт
  Искам да оставя да тегля и да отида на работа но уви….
  Обаждам се днес 19.05.2008г в 08:30 и след 10 мин висене на телефона имам късмет и се свързвам с някаква консултантка от техническа поддръжка която се опита да ме убеди – „само ъплоудвате затова ви забива модема – със всеки модем ще стане така“. Тези хора като ги вземет на работа не ги ли карат на някакъв курс за обучение че само глупости говорят и изнервят хората.
  Ако ми ги говореше в лицето тези глупости щеше да отнесе един шамар…….
  Преди вдигането на скороста нета ми прекъсваше 1 път в месеца макар и бавна, скороста си беше супер.
  Искам си нета мамка му стара……
  На работа имаме 4 ADSL-a 2бр MegaBIZ 11мб и 2бр 6МБ – няма да ви разправям какво става по цял ден – седя и си ги рестартирам ей така щот ми е кеф …. и заради мен цялата фирма (счетоводство и т.н. директори) изпадат в информационно затъмнение…….

 23. Gravatar Ангел BULGARIA
  03 юни 08
  4:33 PM

  И аз като много други съм абонат на БТК ADSL от миналата година. Не ми се занимаваше с кабели и жици от улицата, понеже живея в къща и реши да ползвам БТК. До средата на Mай нямах никакви проблеми, но в момента, в който любезно ми вдигнаха скоростта на интернета стана страшно.Първо нямах две седмици нет и в безбройните опити да се свържа със съпорта нищо не се получи. Успях да се свържа веднъж през деня и се оказа, че трябва да съм пред компютъра за да ми помогнат, а аз за съжаление бях на работа. Не стана. На края на втората седмица „О чудо“ успях от вкъщи да се свържа. Едно момче, много любезно ми помогна да подкарам интернета и бях щастлив. Но до там от тогава постоянно спира, трябва да рестартирам модема и след малко пак същото. Реших, че модема ми нещо се е скапал, но дори и така да е няма кой да ти каже има ли това нещо гаранция и къде може да се занесе на ремонт. Та БТК само могат да се гордеят със себе си, а ние да се изнасяме от тая куца страна.

 24. Gravatar elza dainova BULGARIA
  20 юли 08
  1:15 PM

  Здравейте. Клиент съм на БТК от 01.11.2007 г., първоначално бях доволна от предоставената ни услуга, но откакто въведаха новите скорости близо от 20 дена скоростта ми съвсем намаля. Ако 2 минути има интернет то 5 няма, а ако случайно вали или гърми интернета веднага спира и в най-добрия случай ти го пускат след 5 дена. Звъннах на посочените телефони 070017111, но е сменен с 0800100, той пък е за абонати на БТК и Вивател от там ми дадоха номер 070017000 на който само след всяка 15 минута ти пренасочват обаждането към техническия отдел, и в крайна сметка си останах само с набъбналата сметка за телефон. Към кого да се обърна за помощ не знам. Факта е че БТК се подиграват с нас.

 25. Gravatar Иван BULGARIA
  22 юли 08
  8:06 AM

  Единствения вариант е да заведете дело срещу БТК, което е малко вероятно да се случи…Аз минах на ADSL Старт, за да им плащам по-малко пари и изчаквам да ми изтече договора…

 26. Gravatar SSS BULGARIA
  20 сеп 08
  8:33 PM

  Постоянно имам проблеми с тапия нет на БТК от началото на договора. НЯМА ТАКЪВ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ,БТК плаща огромни суми данъци и няма как държавата да им направи нещо .Жевеем в страната на лъжата и измамата ,а не на спаведливостта и истината . Още се чудя как са ни приели в ЕС. Докат напиша коментара нета ми спря един път ;) . То вече не им се ядосвам а им се смея , още 5 месеца ми остават до изтичането на договора.

 27. Gravatar SSS BULGARIA
  20 сеп 08
  8:38 PM

  Дано да пукнат тея от БТК!!!

 28. Gravatar Georgi
  06 окт 08
  3:49 PM

  Здравейте ! Искам да ви попитам при ADSL 12mbit с каква скорост сваляте , примерно от zamunda.net ? Защото моите 400кб/с нещо не ми се връзват и смятам да ходя да правя скандали ….

 29. Gravatar Емил Костов
  13 окт 08
  1:01 PM

  В почвече от случаите при смяна с новите скорости интернета прекъсва поради некоректно окабеляване или при ползването повече от 1 ТА. А телефоните за връзка са следните:
  0800100 за БТК и Вивател
  0700100 за МТЕЛ и ГЛОБУЛ

 30. Gravatar Грую :))
  14 дек 08
  1:51 PM

  Аз съм доволен от БТК.При вас най вероятно проблема идва от зад кавишното устройство…….:))) Ако идете в БТК и тихо и мирно им обясните за проблема всичко се оправя.Ама вие Българи нали не използвате думата МОЛЯ ,тогава си носете бремето….:)) Научете се да се поставяте на мястото на другия и тогава по друг начин ще гледате на нещата….:))))

 31. Gravatar Иван BULGARIA
  16 дек 08
  9:02 AM

  @Грую :) ), спести си квалификациите за задклавишното устройство. Това не е културен начин за водене на диалог. Тези постове са написани след като съм казал „Моля“, писал съм жалби и т.н. Очевидно не е помогнало.

 32. Gravatar димитър железов
  03 яну 09
  10:41 PM

  Дами и господа,…….направо незнам какво да ви кажа????????Ако почна да псувам на БТК майките им гащите им гащите немогат да си дигнат 100 години.Нямам думи пуууууу

 33. Gravatar www
  19 яну 09
  2:08 PM

  Аз сам абонат на тези кретени от 3 месеца 25лв. на месец договор за 1 година .Свалям 130кб/с , качвам 37кб/с и ми казват че за населеното място кадето сам (на 5 км от блград)има ограничение и повече не може . При подписването нищто не казаха ! Гадни боклуци ! Дали ще успея да се преборя с тези бабаити да се отърва от договора ??

 34. Gravatar Ангел
  22 яну 09
  6:14 PM

  Аз пък сега взех за месец безплатно и ще го тествам.
  На ADSL Start

 35. Gravatar tisho BULGARIA
  27 фев 09
  12:00 AM

  аз вече свикнах през 10-15 мин да резстартирам модема.с едната ръка работя на компа с другата резстартирвам модема,щеше да е смешно ако не беше плачевно.бтк е най-смотания интернет доставчик!!!!!! да пукнат дано

 36. Gravatar ludnica BULGARIA
  13 мар 09
  4:35 PM

  защо через БТК неми отваря Замунда от една седмица вече какъв е проблема някои може ли да ми каже

 37. Gravatar Тео BULGARIA
  19 мар 09
  12:57 PM

  http://btc-adsl.net/?p=6 ” Инструкции за боравене със съпорта на BTC ADSL на тел. 0800100″ :) )))

 38. Gravatar Христо
  21 мар 09
  2:44 PM

  мда … и освен, че качеството им е със сравнително ниско качество за парите си, ти отрязват достъпа да някои сайтове. Някой да знае дали (и къде) има сформирана група или форум, където всеки да си казва кои сайтове БТК му е ограничила (а са достъпни от други доставчици) ?

 39. Gravatar Димитър
  08 апр 09
  12:10 PM

  Станаха почти 2 години от момента, в който сключих договор с „великата“ виртуално-реална компания БТК за прословития ADSL, с който бяха проглушени ушите на цяла България. Имаше начален добър период с относително добра скорост, но вероятно това беше до момента, до който „птиченцата“ на клончето нарастнаха толкова, че скоростта започна да наподобява скоростта на телефонен модем. Опитите за подобрsвdне на ситуацията чрез връзка с техническите служби на „компанията“ са обречени на неуспех – дори връзката във виртуалното БТК пространство е голям проблем. Тарикатите навързаха стотици хиляди „баламурници“ с изявления за скорост и сигурност, а когато балонът на обещанията им започна да се пука, не допускат хората за пряк контакт и обяснения.
  Най-добрия лек за такива измамници е бойкотът – зарежете ги, обърнете се към някой друг, напрdвете нов избор !

 40. Gravatar Ивелин
  22 апр 09
  5:34 AM

  Аз бях изумен от 4 месеца интернета ми спадна драстично стига до 400к и толкова, Повече нагоре не иска . И викам чакай да се обадя да видя какво става , званя и какво да разбера трасето ми не позволявало повече от 6Mbit най интересното е че преди сам си стигал до 1,1мб и сега какво да мина на 6мбит или да отида и да им размятам договора и в двата случая края ще бъде един и същ .. ще трябва да се изпокарам с тях и да се върна пак на IB или на mnet дет сам им търпял същите глупости………
  Фатката е че трябва да стане на тяхната или да не стане изобщо

 41. Gravatar Момчил BULGARIA
  05 юни 09
  10:12 AM

  Аз вчера се опитах да инсталирам ADSL в къщи. След като навързах всички кабели и го пуснах, светнаха всички индикации. След като ми изтекоха секундите както пише в книжката, индикацията за Интернет така е не светна. нямам представа защо. Ще трябва да се пита, пък ще видим, ако не си им го връщам и минавам на друг доставчик.

 42. Gravatar Mrtn
  12 юни 09
  12:43 PM

  И аз съм клиент на Бтк почти от три години и мога да кажа – направо е ужас!Чакам да ми изтече договора и ги сменям веднага.Не искам да чувам за Бтк….Между другото нета ми спря докато писах този коментар както си прави на всеки 2 минути…

 43. Gravatar hacked
  03 юли 09
  1:33 PM

  като имате проблеми звънете на поддържката бе хора! 3 години ти прекъсва нета на всеки 2 минути и кво направи за да се оправи?

 44. Gravatar Симо
  18 юли 09
  5:03 PM

  Ами напишете възражение и после отказвайте да плащате! Ако това стане масово и престъпниците от БТК ще вземат мерки!

 45. Gravatar стоина
  20 юли 09
  7:34 PM

  Здравеите , защо се косите , ако бяхте в каменната по-
  бьрзо ли щеше да е? поне с това се успокоявам аз.

 46. Gravatar Теодора BULGARIA
  09 окт 10
  12:15 PM

  Това е най-лошия интернет доставчик!!!Чак се чудя как имам интернет сега,че да напиша това.Веднъж свърши ли ми проклетия договор се махам и няма да ги погледна повече, а още по-малко ще ги препоръчам на някой.Скъп интернет и абсолютно безполезен.

 47. Gravatar Атанас
  14 окт 10
  3:52 PM

  Ако не сте разбрали досега БТК не ги вълнуват някакви си оплаквания на клиенти, които си плащат за услуга която не получават. Иначе на рекламите са много мноого убедителни за бързината на услугата си. Ние българите така сми свикнали да си мълчим и да търпим…. Не че ако някой се оплаче обаче ще има файда. Просто не им пука абсолютни егоисти бих казал на всеки когото познавам ако си сменя доставчика НИКОГА да не избира БТК! Жалка държава сме за нищо не ставаме е се пишем европейци… Божееее…

 48. Gravatar Антон
  27 яну 11
  5:41 PM

  Значи Ние ще сме изрядни платци, а услугата може и да не е качествена. От преди Коледа , Интернета почна да се губи за 5 – 10 сек. много често . Не зарежда сайтовете , да не говорим за ZAMUNDA или ARENA и един куп други . Най-отвратителното е че те обвързват с едногодишен договор , и няма мърдане. В противен случай случай до сега да съм им дал за душата. Тези договори трябва да има начин да се анулират при желание на клиента.
  Ако някой знае нещо по такава процедура , Моля да ми пише на avantov@mail.bg.

 49. Gravatar Татя
  29 юни 11
  12:58 AM

  Много лош интернет, постоянно прекъсва, писна ми вече от тоя гадния интернет, ничто не мога да работя, аз го ползвам от една седмица, ще се отказвам от супер лъжа за хубав интернет, не им се поддавайте да ви излъжат

 50. Gravatar Татя
  29 юни 11
  1:02 AM

  Най тъпия интернет във целия свят


Spreadfirefox Affiliate Button

Писането на кирилица е задължително. Коментарите се задържат за одобрение.